Ces­ta do Pra­hy a zpět

Dnes jsme s Mirjam měli „výlet“ do Pra­hy za „povin­nost­mi“, ráno jsem pře­dal jeden dopis (když už jsem do Pra­hy jel, odve­zl jsem ho) a ješ­tě zaři­zo­val  dal­ší věci — zkrát­ka vyra­zi­li jsme směr Pra­ha někdy kolem osmé ranní.

Kolem devá­té jsme byli v Pra­ze, teď jen najít něko­lik adres — naštěs­tí Nokia navi­ga­ce fun­gu­je rych­le, tak­že Koně­vo­va 141 jsem nemu­sel hle­dat dlou­ho (v Pra­ze se takhle „po uli­cích“ vůbec nevy­znám). Ono měl jsem instruk­ce, že je to v sed­mém pat­ře a širo­ko dale­ko jen bará­ky tak s čtyř­mi poscho­dí­mi a ved­le tako­vý skle­ně­ný kom­plex, kte­rý se tyčil a neměl se moc kam schovat.

Naštěs­tí u domu je i při­leh­lé par­ko­viš­tě, tak­že jsme zasta­vi­li jak v ame­ric­kém fil­mu těs­ně ved­le vchodu 🙂

Pak jsme měli ješ­tě něja­ké pojížď­ky po měs­tě a pak kolem Vác­la­vá­ku (ješ­tě, že tu navi­ga­ci mám :-)) a pak zase zpět domů.

Celou ces­tu auto jelo skvě­le, hlad­ce, žád­ný pro­blém. Po ces­tě jsme potka­li pár blik­nuvších Rove­rů 200, jeden 400 a jeden 600 (že je to 600 jsem poznal tedy jen díky tomu, že jsme chvil­ku stá­li pro­ti sobě na kři­žo­vat­ce a měl jsem čas si pro­hléd­nout, jinak 400/600 narych­lo téměř nero­ze­znám, holt ješ­tě nejsem tak poro­ve­ře­ný). Naje­to lehce přes 200 km.

A během ran­ní­ho deš­tě jsem zjis­til, že fakt potře­bu­ji nová stí­rát­ka do stěračů. 🙂

Příspěvek byl publikován v rubrice Obecné a jeho autorem je klusik. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

 

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..