Garáž opět funkční!

Výbor­ně, garáž je opět funk­čí a lze ji nor­mál­ně používat!

Tedy ne, že by před tím neby­la, ale pro­blém byl v tom, že zámek, kte­rým je garáž opat­ře­na, nebyl čím otevřít, pro­to­že původ­ní klíč se jak­si zničil.

Dnes pro­to při­šli maní­ci — resp. maník s pří­tel­ky­ní, ode­mče­li zámek, vymě­ni­li nový a mám 3, slo­vy „tři“ klí­če od gará­že! Tak­že koneč­ně mohu auto scho­vat do gará­že, pře­ce jen mám o auto strach, když sto­jí jen tak ven­ku. Samo­zřej­mě, že jed­nou mi to neva­dí, ale pokud by tam bylo pra­vi­del­ně, pře­ce jen tipa­ři by si moh­li všim­nout, že.

Tak­že výbor­ně, dnes popr­vé par­ku­ji v gará­ži 🙂 Opro­ti Mon­deu se tam auto vejde poměr­ně sluš­ně, na šíř­ku je cca stej­né, na dél­ku troš­ku krat­ší (a pořád si na to nemo­hu zvyk­nout, kde­ko­liv par­ku­ju, mám za zad­kem metr díru — nicmé­ně to je tak­též způ­so­be­no tím, že rove­rác­ká zrcát­ka dost zkres­lu­jí (auta jsou v odra­zu mno­hem užší), tak­že po zvy­ku z Mon­dea zapar­ku­ji tak, jak jsem zvyklý).

Příspěvek byl publikován v rubrice Obecné a jeho autorem je klusik. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

 

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..